IMG 4731И тази година Любимец спази традицията и в началото на м. декември в центъра на града едновременно грейнаха две елхи. На 4 декември градинката пред украсените дърва се изпълни с деца и родители, които дойдоха да се насладят на празничната атмосфера.

Началото на празника бе дадено от Джуджето Чук и Баба Коледа, които разиграха забавен скеч, в който включиха и част от присъстващите деца. По време на спектакъла усмивките грееха по лицата на палавниците, които тръпнеха в очакване да посрещнат Дядо Коледа.  След като бе повикан от малчуганите, той, заедно с една малка фея и с всички деца отброиха последните десет секунди преди да грейнат коледните светлини. Едновременно с това празнични фойерверки озариха  небето над центъра на града и звучаха коледни песни.IMG 4734

Организаторите на празника и тази година се постараха за осигурят красива и различна украса. До шейната с еленчето, светещите фенери и приказната къщичка, място намериха макети с отворени лица на Дядо Коледа с дете, коледни курабийки и снежен човек. Едва дочакаха да приключи празника и голяма част от децата позираха за снимка с новата украса. 

 

Снимки от запалването на коледните светлини