gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

                                                           

 

 Екипът на проект „Повишаване на професионалната компетентност и ефективност на служителите в община Любимец” организира и проведе начална пресконференция, на която се представиха целите, предвидените дейности и очакваните резултати при изпълнението му. Пресконференцията се проведе на 7.04.2014г, от 11.00 часа, в зала „Любимец”. Проектът е с Договор 13-22-43/10.12.2013г, финансиран от ОП „Административен капацитет”, съфинансиран от Европейския съюз, чрез Европейски социален фонд. Водеща организация при изпълнението на проекта е Община Любимец, а целевата група са служителите на Общинската администрация.

Чрез мултимедийна презентация г-жа Уйдурумова – Караджонова – ръководител проект, запозна присъстващите с общите и специфичните цели на проекта, групите, които имат отношение към проекта, предстоящите обучения и др.

Основната цел включва повишаване професионалната компетентност, квалификация и капацитет на служителите в администрацията на Община Любимец.

Общо 42-ма служители от община Любимец, разделени в три групи, ще преминат през 4 обучения по:

-Развитие и усъвършенстване на личната ефективност

-Ефективно управление на служителите в администрацията

-Адаптивност на служителите при работа с уязвими групи

-Делова и комуникационна етика – по каталога на ИПА 2013г.

Стартиралия вече проект е на обща стойност 89 410лв. и ще се реализира за период от  9 месеца до 10.09.2014г.

Чрез дейностите за информация и публичност обществеността ще бъде информирана за резултатите от проекта, както чрез регионалните средства за масово осведомяване, така и чрез интернет страницата на Община Любимец.

 

 Проектът се осъществява с финансова подкрепа на Оперативна програма на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд