gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Красиви, неотразими, с ведро настроение и сияещи от щастие - такива бяха абитуриентите от Випуск 2014. На 24 май центърът на Любимец се изпълни с желаещи да изпратят 42-та зрелостници от СОУ „Ж. Терпешев“.

Тържествената церемония по изпращането на завършващия випуск се състоя в центъра на града. За да внесат допълнителна емоция и настроение сред присъстващите, бъдещите абитуриенти от Випуск 2024 пристигнаха пред сградата на общината с единствения ретро автомобил в града. Те бяха облечени със специално изработени тениски с надпис „Аз обичам Випуск 2014“ и направиха реверанс пред своите предшественици с кратък латино танц.

С пристигането си на центъра всяка една двойка получи като подарък и балони с цветовете на българския трибагреник. След това всички се отправиха към Кмета на общината, който ги очакваше в компанията на Директора на училището. Той  отправи своето тържествено приветствие към завършващите като се обърна към тях  с думите: ”Пожелавам Ви да реализирате всички свои мечти, да извървите с достойнство и чест пътя, който сами ще изберете в живота. Нека и занапред Вашите родители, продължават да се гордеят с Вас, да се радват на Вашите успехи и постижения.

Убеден съм, че където и да отидете, където и да се реализирате, винаги и всякога ще носите в себе си спомена и любовта към родното училище и към нашия роден град - Любимец.”

От името на Випуск 2014 ученичката Даяна Бойкова отправи поздрав към родители, учители и общинска управа за това, че всички те са допринесли днешният им празник да бъде един незабравим спомен.

След това абитуриентите се събраха в кръг, където всички заедно, хванати за ръце, изпяха вечните любими песни „Един неразделен клас”, „Пак ще се срещнем след 10 години” и др.

В чест на абитуриентите, приказна петминутна заря освети центъра.

На добър час, скъпи абитуриенти! Любимец винаги ще се гордее с Вас!

 

Снимки от вечерта