gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

Състезателят от СКТМ „Любимец 13“ Иван Желев записа първият си голям успех и заслужено взе бронзов медал на Националния турнир по тенис на маса „Млад олимпиец“ за деца до 12 г. Турнирът се проведе на 9 ноември в зала „Стоянстрой“- Пловдив и е един от най-престижните за Южна България.

Младият тенисист тренира усърдно приблизително от две години, но спортният му хъс завоюва редица отличия от местни и регионални турнири.  

Клубът по тенис на маса участва с общо трима състезателя -  Иван Желев и двете сестри-близначки Виктория и Божидара Янчеви – дебютанти в представянето на турнири от национално значение. Освен успехът на Желев, двете момичета се представиха също достойно. От общо 41 състезателки Божидара Янчева се нареди на 11-то място в крайното класиране.

„Това е изключителен успех за моите участници – сподели треньорът на децата Емил Стоев. Въпреки голямата конкуренция, те издържаха психически и се представиха достойно. Имайки предвид краткото време, от което тренираме, мога да кажа, че те надминаха моите очаквания.“