gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Членовете на Клуб „50+“ вече разполагат със свой Дом на жената. Това е поредната придобивка, която получават жените от Любимец по проект „Жената е жена навсякъде“. Проектът е съвместен между НЧ „Братолюбие-1884“ и неправителствена организация “Социално подпомагане и солидарност” гр. Одрин и се изпълнява по ТГС България-Турция.

Новото помещение включва изцяло оборудвано кухненско обзавеждане с готварска печка, хладилник, мивка, кафе машина, кухненска посуда и др., както и зала за събирания, дискусии и не на последно място работа по проекта, обзаведена с нови маси и столове.

Преди да влязат в своя нов дом, жените бяха посрещнати от Кмета на общината инж. Анастас Анастасов, Председателят и Секретарят на читалището г-жа Христина Видева и г-жа Евгения Стоянова, и Ръководителят на проекта Илияна Петрова. Те поздравиха присъстващите с поредния съвместен успех на община – читалище - Клуб „50+“. В своето приветствие кметът им пожела „Нов дом! Нов късмет! И все напред! Дълги години да се радват и посещават  своя нов дом“, и им подари музикална уредба, компютър и щори за прозорците на помещението. След това той, заедно с Председателя на клуба Валя Бозалиева, прерязаха лентата и с това поставиха началото на новия Дом за жената.  

По стара българска традиция новодомците бяха посрещнати с питка и мед и с пожелание за здраве и много свежи идеи.

 

Снимки от откриването