gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 1580

Безспорният талант Виктор Алеков и балет „Амейзинг“, представиха празничен концерт под мотото „Пролет е“.  Динамичният спектакъл се състоя на 3 април в салона на НЧ „Братолюбие-1884“. Повече от час Виктор, в ролята на танцьор и хореограф и момичетата от балета, радваха публиката с перфектни изпълнения на всеки един от танците.

Идеята за осъществяването на този концерт бе на световния шампион по спортни танци Виктор Алеков. Той  успя да реализира една от своите мечти – да подари на публиката от Любимец  енергично, красиво и атрактивно шоу, с което да покаже цялостната работа на балета. В подготовката на спектакъла се включиха и хореографите Вели Велев и Даниела Христонова, но голяма част от изпълненията бяха по идея  на самия Виктор.

За да подкрепят младите таланти,  в концертната програма се включиха Василена Шопова, Рая Тянкова-Мехмедкяе, Антония Камберова, Спаска Тодорова и ТС „Сакарци“. Техните изпълнения допълнително повишиха емоциите и настроението на зрителите в залата.

Сред специалните гости на концерта бе и кметът на общината. За пореден път г-н Анастасов, който винаги е оказвал духовна и материална подкрепа на талантите,  засвидетелства уважението си към работата на младите самодейци. В края на представлението той поздрави участниците и  изрази възхищението си от прекрасния спектакъл, като им пожела „нови сцени, винаги възторжена публика, и непреходна любов към танцовото изкуство“. 

За да подкрепят младите самодейци, членовете на клуб „Приятели“ подготвиха във фоайето на читалището великденска кулинарна изложба с местни специалитети, от които гостите на представлението можеха да опитат.

 

Снимки от концерта