gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2037На 23 април в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" с. Малко градище се проведе общински кръг на „Детска полицейска академия“. В състезанието участваха отборите "Орлите" / ОУ "Св.Св. Кирил и Методий/, "Торнадо" /НУ "Хр. Ботев"/, Агенти 007 /НУ "З. Стоянов"/ и Polis kids /ОУ "В. Левски гр. Хасково/.

В надпреварата, отборите от четвъртокласници трябваше да приложат знанията си за това, какво е престъпност, видовете  престъпления и как трябва да реагират като свидетели, как да съдействат на нуждаещи се от помощ и др.

В оспорваното състезание, на първо място се класира отборът на „Polis kids“, на второ – „Торнадо“, на трето – „Орлите“ и на четвърто „Агенти 007“.

Всеки участник получи Диплом за успешно завършване от Сдружение "Шанс и закрила". Дипломи получиха и директорите на училищата, без чиято помощ и съдействие не би могло да се проведе обучението и състезанието на децата. За активното участие и доброто представяне състезателите получиха и торбички с награди от името на общината.

След еуфорията и радостта от победата, г-жа Таня Стоименова – секретар на МКБППМН – Любимец награди трима от възпитаниците на училище "Св.Св. Кирил и Методий" - Анна Костадинова, Величко Величков и Радка Борисова с „Грамота“ и им връчи награди за тяхното класиране в общинския кръг на Националния конкурс "С очите си видях бедата".

 

Снимки от състезанието