gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

DSC 4330

 Уважаеми съграждани,

 

Благодаря Ви, че на изборите за местна власт упражнихте правото си  на вот и отново гласувахте доверие на мен и моя екип!

Поредната категорична победа на ПП „ГЕРБ“ в община Любимец е Вашата оценка за свършеното през изминалите четири години. Изборният резултат е и ясен знак за волята на избирателите Любимец да продължи да се развива в правилната посока .  

По време на предизборната кампания аз се водих от принципите на позитивизъм и диалогичност, представих своите виждания за по-нататъшно управление и развитие на  общината, поех конкретни ангажименти за решаване проблемите на хората.  Не се поддадох на клеветите, личните нападки и компромати на моите опоненти, чиято сила и енергия бе насочена към очерняне, опорочаване и омаловажаване на  постигнатото.

Влизам във втория си мандат на управление с вярата, че ролята на кмета е да обединява. Сега е време с общи усилия да продължим да работим за израстването на нашия град.

Уважаеми дами и господа, аз и екипът ми отново приемаме вашето доверие с нужната отговорност. Подкрепата, която получихме за втори път, ни задължава да работим още по-усърдно и с удвоени сили за постигане на видими резултати за Община Любимец.

 

С уважение:

Анастас Анастасов – Кмет на Община Любимец