gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 4282Първият двойков турнир по тенис на корт „Купата на кмета“ в Любимец завърши. Спортното събитие се проведе в рамките на три дни - от 29 април до 1 май, на корта на спортна зала „Марица“ в града. Инициатори за провеждането на турнира са повече от десет местни двойки, които се включиха в оспорвана надпревара.

Турнирът се проведе под патронажа на Кмета на общината Ан. Анастасов, който осигури наградния фонд за победителите.

След тридневната игра като най-добри тенисисти се откроиха двойките: Атанас Евтимов и Йордан Караджов, които заеха първото място, на второ се класираха Велин Иванов и Симеон Янков, а на трето - Димо Димитров и Огнян Марков.

Христо Христозов – Секретар на общината връчи на победителите купи и медали. Той  поздрави всички за добрата игра и им пожела да продължават да се усъвършенстват и развиват този спорт в града ни. След награждаването г-н Христозов връчи статуетки и на номинираните в различни категории, а именно: в категорията "Най-много Ас-а" победител стана Иван Ангелов, а статуетката за най-възрастен играч получи Огнян Марков.

След приключване на състезанието любителите на тениса на корт и организаторите обсъдиха идеите си за провеждане на следващия турнир, който по всяка вероятност ще бъде в периода - края на м. септември – началото на м. октомври тази година.

 

 

Снимки от турнира