gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

По повод Международния ден на детето 1 юни Областният управител на област Хасково обявява конкурс за детска снимка на тема :

„Хасковска област през детските очи“

В конкурса за снимка могат да участват всички деца от област Хасково от 1 до 7 клас. Конкурсът  е за любителски снимки, направени на територията на област Хасково. Те трябва да са запечатали красиви места от Хасковска област- природни забележителности, културни паметници, археологически обекти, селища и други. Снимките на децата ще се публикуват във фейсбук-страницата на Областна администрация.  Идеята е децата на Хасковска област сами да направят снимки от места, където обичат да играят, да се разхождат, да се срещат с приятели, да се забавляват. Ако на снимките има деца под 18 години, фотосите ще бъдат публикувани, ако са придружени от Декларация за съгласие, подписана от родителите.

Конкурсът ще продължи от 25.04 - 20.05.2016 г.  През това време на e-mail на Областна администрация ще се приемат снимките: oblast@hs.government.bg. Те трябва да са придружени от информация за името на автора, възраст, учебно заведение, населено място, информация за това къде е направена снимката и информация за контакт с участника в конкурса.

Снимките ще се качат на фейсбук страницата на Областна администрация на 21 май. От 21 май до 30 май вкл. ще се гласува във фейсбук за любима снимка чрез харесвания. Така приятелите на Областна администрация в социалната мрежа сами ще излъчат победителя в конкурса.

На първи юни ще бъдат наградени първите три снимки с най-много харесвания, а Областният управител ще отличи и своята любима снимка от конкурса. 

      Снимките от конкурса „Хасковска област през детските очи“ ще бъдат публикувани и в специална секция на официалната интернет страница на Областна администрация.