gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov 20

Уважаеми лекари, зъболекари, медицински сестри, фармацевти и всички работещи в областта на здравеопазването в община Любимец!

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Световния ден на здравето и Вашият Професионален празник!

Вече повече от една година, страната ни е в плен на Ковид – 19. Болест, която промени ежедневието ни, начина на мислене и мирогледа ни като цяло. Но вие, медицинските специалисти сте тези, които в ежедневието си понасяте огромна натовареност и напрежение. В повечето случаи не усещате кога започва и кога приключва работния Ви ден, защото сте до Вашите пациенти, полагате грижи, отнемате болка и често правите и невъзможното, за да им помогнете. Едновременно с това давате на пациентите спокойствието, че ще получат качествени и навременни медицински грижи, а положеният труд се възнаграждава със спасените човешки животи и благодарността в очите на близките им.

Разбира се в ежедневието ни не присъства само борбата с пандемията. Съществуват и други здравни грижи, които изискват професионален опит и хуманно отношение. Приносът на здравните работници в тези сфери е не по-малък.

Затова от мое име и от името на всички жители на община Любимец искам да изкажа благодарност и признателност за Вашата професионална отдаденост към нашето здраве.

Останете предани и верни на Хипократовата клетва!

На всички вас желая здраве, спокойствие, благоденствие и щастие. Бъдете все така всеотдайни и посветени на благородната си професия и на хуманната си мисия!

Честит празник!