gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov 20

Уважаеми дами и господа от община Любимец,

Скъпи родители,

С признателност и уважение се обръщам към Вас, за да Ви честитя днешния празник - 1 октомври - Международен ден на възрастните хора!

Този ден е още един повод да отдадем необходимото внимание към хората от третата възраст за това, което те са направили за обществото ни, да оценим приносът им за нашето настояще и да почерпим знания и опит за бъдещето.

Поздравявам всички, които вече са в заслужена почивка или продължават да работят, въпреки възрастта си. Нека годините не се превръщат в причина за униние, а жизнеността да продължи дълго!

Искам да спомена една житейска мъдрост, която гласи: „ Не съжалявайте, че остарявате. Това е привилегия, отказана на мнозина. Остарявайте красиво, добродушно и достойно! “

Желая на всички здраве, сили, спокойни дни, изпълнени с много радости. Бъдете заобиколени винаги с обич и внимание от любимите си хора!

На днешния ден искам да поздравя творците от нашата община, защото Първи октомври е и празник на Поезията и Музиката. Нека се множат и техните успехи. Нека дълги години оставят своите следи с творчеството си за идните поколения. Бъдете здрави, успешни и целеустремени!

 

Честит празник!