gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 IMG 5804

 

Трудът и желанието на учениците от местната гимназия да съберат пари, за да помогнат на дете в нужда, се увенчаха с успех. Коледните сувенири, сладките и солени кулинарни шедьоври, изработени от паралелката по готварство в училището и ученици от различните класове, се разпродадоха в рамките на няколко часа.

IMG 5800

Възпитаниците на местната гимназия гордо предлагаха своите творби пред стотиците хора с добри сърца, дошли да подпомогнат благотворителната кампания, която ученици и учители единодушно нарекоха ,,Деца помагат на деца".

IMG 5813

2 000 лв. от събраната сума ще бъде дарена на 5-годишния Даниел Антонов Златев от град Хасково, с която ще се подпомогне скъпоструващото му лечение. Останалите средства ще бъдат използвани за други ученически инициативи, отново свързани с благотворителна цел.

След края на базара Ученическият училищен съвет изказа своята благодарност към всички съпричастни към каузата и най-вече на училищното ръководство в лицето на г-жа Мария Станкова, на Кмета на общината Анастас Анастасов, на народния представител Георги Станков, на НЧ „Братолюбие -1884 г“., на Лайънс клуб „Любимец“, на учителите и учениците за оказаното съдействие и подкрепа!

 

Снимки от базара