gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 9945

Учениците от СУ „Желязко Терпешев“ отново доказаха, че са добродетелни, отговорни и пример за добри хора. В рамките на месец те твориха различни коледни сувенири, сурвачки, коледни елхи, украси, сладки и солени кулинарни произведения и др. Трудът и желанието на децата от местната гимназия да съберат пари, за да помогнат на хора в нужда, се увенчаха с успех. Почти всичко се разпродаде в рамките на няколко часа. Събраната сума е 3887 лв., а всички организатори са категорични, че с нея ще подпомогнат Велислава Кирилова, Владимир Бонев и Аурора – дете от подготвителната група в НУ „Хр. Ботев“. Част от събраните средства ще отидат и за подпомагане на ученически инициативи, отново свързани с благотворителна цел.

IMG 9949Възпитаниците на местната гимназия гордо предлагаха своите творби не само във фоайето на читалището, но и сред неделния пазар.

След края на базара учители и ученици от Ученическия училищен съвет изказаха своята благодарност към всички съпричастни към каузата и най-вече на училищното ръководство, на НЧ „Братолюбие -1884“, на екипа от община Любимец, на Лайънс клуб „Любимец“, на всички учители и ученици за оказаното съдействие и подкрепа!

IMG 9960

 

Снимки от базара