gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Борислава Георгиева и Веселин Филев са таз годишните Мис и Мистър Пролет 2013 г. За техни подгласници бяха избрани съответно Росица Костова, която се класира на второ място и Павлета Плачкова – на трето. За призът Мистър Пролет 2013 имаше шест претендента, но утешителните места бяха спечелени от Ицо Бозалиев, който се класира на второ и Вълчо Вълчев на трето.

Конкурсът бе организиран по проект „Успех”от клуб "Празници и традиции" и клуб "Празници и традиции в историята на моето селище" към СОУ „Ж. Терпешев”. Той се състоя на 22 март в зала „Любимец”.

Кандидатите за участие в конкурса не бяха много, но достатъчно амбицирани да завоюват първите места. По регламент конкурсът премина в три кръга. В първия кръг участниците дефилираха с ежедневно облекло, във втория имаха възможност да покажат своите интелектуални заложби, а в трети – да се представят с официални тоалети.

Деветте участника показваха грация и стил под зоркия поглед на жури в състав: Даниела Христонова – хореограф по модерни танци и Председател на журито; Инес Расокова - Мис пролет 2010г. ; Габриела Иванова - Мис Свиленград 2008г.; Трифон Сарафов - преподавател в СОУ „Ж. Терпешев” и Тихомир Паронов – ученик от 10 б клас в същото училище.

Програмата бе открита от мажоретен състав към НЧ „Братолюбие – 1884”. В антракта между отделните кръгове Антония Камберова и Яна Стоева изпълниха песента "Заблестяват в очите звезди", а "Облаче ле бяло" бе изпълнена акапелно от Антония Камберова.

 Специално за всички присъстващи, световният шампион по модерни танци Виктор Алеков представи свое солово изпълнение.

Всеки един участник в конкурса получи награда от главните спонсори: ЕТ „Вален - Ваня Сталева” и аптека "Мелея". Водещите на шоуто също бяха възнаградени за своя труд, инициативност и организация.

Изпълнени с много положителна емоция, всички са категорични, че и в бъдеще ще се провеждат кастинги от подобен вид.

 

Снимки от конкурса.