gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Петър Христов Димитров е новият общински съветник в местния парламент. Той влиза на мястото на Петър Янев Петков от групата на ПП ГЕРБ. Досегашният съветник Петков е депозирал оставката си пред ОИК – Любимец за предсрочно прекратяване на правомощията му. В нея той изтъква, че иска да бъде освободен по лични причини.

В началото на Двадесет и седмото редовно заседание на ОбС – Любимец проведено на 3 април 2013 г., г-жа Н. Попова - представител на Общинска избирателна комисия, връчи мандата на новия съветник. След това г-н Димитров положи клетва пред всички присъстващи в заседателната зала и пое правомощията си на общински съветник.

Тази промяна в състава на местния парламент наложи да бъде променен състава и на част от постоянните комисии, действащи в него. В ПК „Икономика, бюджет и финанси, Местни данъци и такси, устройство на територията и благоустрояване и нормативни актове” и ПК „Международно сътрудничество, структурни фондове, младежта, спорта и етническата интеграция” г-н Димитров заема позицията на член.

Петър Димитров е роден  през 1983 г. През 2007 г. завършва ПУ „П. Хилендарски” гр. Пловдив, филиал „Л. Каравелов” гр. Кърджали, със специалност – учител по физика и математика.

Месец септември същата година завършва курс за професионална квалификация - учител по информатика и информационни технологии. От тогава до сега той е учител в СОУ „Ж. Терпешев”. От една година е сгоден.