gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

Отправяме покана към всички любители на живото музикално изпълнение, на сценичното танцово и  театрално и изкуство, да посетят  мюзикъла „Здравейте, аз съм ваш`та леля“, който ще се играе на 16 юли 2013 г. от 18.30 ч. в НЧ „Дружба“ гр. Харманли“.

Легендарният мюзикъл е на Оскар Фелцман. В главната роля ще бъде Мариан Бачев, режисьор Николай Априлов и диригент Красимир Къшев. Организатор и изпълнител на спектакъла е Държавна опера гр. Стара Загора.

Бляскавата и остроумна комедия на ситуациите, този класически „evergreen фарс“, е виртуозно изграден с познат от времето на Шекспир драматургичен похват - комедийния травестизъм. Преобличането на мъже в дамски костюми, изпълнявайки женски роли, превръща трудните и заплетени ситуации просто в една шега ! Със всяка една промяна главният герой усеща все по-дълбоко женската природа, самият той започва да флиртува и да се държи като жена, което още повече усилва комедийния ефект.

Всички желаещи могат да закупят билети от сградата на Общинска администрация Любимец, ет. 1, стая № 6. Цената на билетите е 4,5 и 6 лв., която  зависи от мястото в залата.

Организаторът осигурява безплатен транспорт до гр. Харманли за закупилите предварително билет.

За повече информация  на телефони: 03751/89-06, 0884 905118,0886 113367.