gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Скъпи съграждани от Любимец,

 

Обръщаме се към всеки един от Вас, които носите в сърцето си обичта към своя роден град.

За пореден път Община Любимец отправя призив към всички, които обичат Любимец, към онези, които се чувстват свързани с него, носят го в сърцата си и милеят за града ни. Нека отново се обединим около каузата „Глухите камъни“ да станат едно от „Чудесата на България“. Тази културно-историческа забележителост е единственият обект на територията на общината, успял да се включи в националната кампания „Чудесата на България“ и благодарение на всички вас да премине успешно първи кръг. От 1 октомври 2013 г. стартира второто издание на кампанията и за момента обектът е на пето място във временното класиране.

Затова Ви призоваваме да се активираме и помогнем за бъдещото развитие на скалния култов комплекс „Глухите камъни“ да придобие не само национална, но и международна популярност. Нека разкрием на България и света какво уникалното светилище се крие в полите на Източните Родопи, в близост до връх „Света Марина“. Сега е времето, в което можем да се обединим и да покажем, че се гордеем с нашето историческо наследство и искаме да го представим пред любителите на историята, археологията, културата и природата.

С гласовете си ние не само ще помогнем комплексът да придобие популярност, но и да получи финансиране от културните институции и ЕС за по-нататъшно развитие.

Дайте своя принос, за да могат „Глухите камъни“ да получат заслужена оценка. Сега имаме уникалния шанс да обърнем погледа на България и света към Любимец.

Ние можем!

 

Гласуването става на сайта Чудесата на България, като:

1. Влизате в раздела "Национален вот 2013".

2. Избирате своето предпочитание с натискане на „Избери“ срещу името на обекта.

3. Преди да натиснете бутона "Гласувай", въвеждате електронната си поща в посоченото поле.

4. На e-mail адреса си ще получите линк за потвърждение на гласуването. След като го отворите, вашият глас ще се потвърди.

 

До началото на ноември всеки изкушен от историята и археологията по нашите земи може да даде вота си на www.bgchudesa.com.