gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

 

На 21 октомври ЦДГ „Рай“ 2 официално отвори врати за новата учебна година. След почти двумесечен основен ремонт на базата на детското заведение, учителският колектив с радост посрещна малките ученици.

В изцяло обновеното райско кътче отново се чуха детски гласове, песни и весело настроение. Началото на учебната година започна с празнично тържество. Най-големите дечица от група Барбарони изнесоха музикална програма, с която поздравиха новодошлите малчугани и всички възпитаници. С песни и стихчета, те приветстваха децата с „Добре дошли“ и им показаха колко е весел престоя в детската градина. Директорът Ваня Христова от своя страна пожела здраве, успешно начало на всички, а през тази учебна година да имат само приятни емоции и весело настроение. По стар български обичай тя захрани присъстващите с питка.

В детското заведение бе направен ремонт за над 300 хил.лв., осигурени от община Любимец по  фонд „Козлодуй“. Благодарение на тези средства се направи хидро и топло изолация на покрива; смени се дограмата на цялата сграда; детските кътове, административната част и кухненския блок се санираха; постави се нов каменен цокъл и се монтира нова парна инсталация, с нови радиатори, тръби и нов котел, изцяло пригоден за работа с пелети.

Предстоят някои довършителни дейности до цялостното завършване на обекта, но той вече е пригоден за ползване от децата. Сега обликът на градината е изцяло променен и създава  благоприятни условия за работа на персонала и най-вече уют за децата.

 

Снимки от тържеството