gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Стартира нов онлайн фотоконкурс "Европейска подкрепа за красива и привлекателна България" 2013-2014г., създаден като подраздел на онлайн фотоконкурса „България - атрактивна туристическа дестинация”. Неговата цел е да даде възможност на участниците да покажат през окото на своя обектив впечатленията си от новата визия на населените места и тяхната среда, природните, културните и историческите обекти, както и съпътстващите събития в различните региони от страната ни, подпомогнати със средства, предоставени от Европейския съюз по различни програми.

Използвайки възможностите на глобалното интернет пространство и други  традиционни способи,  чрез фотосите от конкурса, ще  се презентират и популяризират тези обекти и мероприятия. 

Снимките от този подраздел ще бъдат качвани на електронната платформа www.phototourismbg.com, където всеки ще може да даде своята оценка за дадения обект чрез своя глас.

Участниците, които са събрали най-много гласове, ще бъдат отличени за своите идеи и усилия, а авторите на съответните снимки ще бъдат наградени.

За да се облекчат и подпомогнат участниците в конкурса, текущо ще се публикува  и обновява информация за проектите, реализирани или в процес на изпълнение по различните Оперативни програми, които отговарят на тематиката на конкурса.

По-пълна информация за онлайн фотоконкурс „Европейска подкрепа за красива и привлекателна България“, можете да намерите на сайта:

http://phototourismbg.com/photo-contest-european-support/new-contest/