gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

                                                                                          
Проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Любимец за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет 2007-2013 г.”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

 

 

Уважаеми съграждани,

 

 

 

На 26.03.2014 г. (сряда), от 11.00 ч. в зала „Любимец“ ще се проведе заключителна пресконференция за представяне на постигнатите резултати по проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Любимец за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”. Проектът е финансиран с договор № А12-12-182, подписан на 10.04.2013 г.

 

На пресконференцията ще присъстват: инж. Анастас Анастасов – Кмет на Община Любимец, инж. Христо Желев – заместник-кмет на Община Любимец, Илия Илиев – Ръководител на проекта, екипа на проекта, както и служители на Общинска администрация – Любимец.

 

Пресконференцията е отворена за всички желаещи жители на общината.

 

 

 

С уважение,

Инж. Анастас Анастасов – Кмет на Община Любимец  

 

За контакти:

Огняна Генева – ръководител екип „Информация и публичност“

Тел.: 0884 775 770, E-mail: o_geneva@gustonews.bg

 

 

 

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Административен капацитет 2007-2013 г.”