gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

За трета поредна година Кметът на община Любимец инж.Ан.  Анастасов организира турнир по тенис на маса „Купата на Кмета“ в града. Поради ремонт на спортната зала, в която тренират състезателите от Спортен клуб по тенис на маса „Любимец 13", турнирът се проведе в обновения физкултурен салон на НУ „Хр. Ботев“.

 „Радвам се уважихте поканата ми и днес сте тук, за да покажете най-доброто от красивата игра тенис на маса. Пожелавам на всички успех и нека най-добрият да победи“ - с тези думи домакинът откри турнира и даде начало на срещите.

В надпреварата се включиха общо 23 състезателя от клубове по тенис от Любимец, Хасково ,Харманли, Симеоновград и Свиленград. Старт на състезанието даде самият Анастасов, който изигра 5 мача в групата, но не успя да се класира на следващо ниво.

За „Купата на Кмета“ се състезаваха едни от най-добрите играчи в региона, като първо място взе миналогодишният победител Кристиян Калинов от СКТМ „Асара-08“ Симеоновград, на второ след оспорвана игра се нареди Спас Илчев от СКТМ „Хасково“, а на трето Ерай Кахраман от СКТМ „Любимец“ 13. Освен купи и медали за съответните места, победителите получиха и предметни награди. 

 

Снимки от турнира