gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2674На 11 май 2015г. от 10,30ч. в Дома на жената, се проведе заключителна пресконференция по проект „Жената е жена навсякъде”. По време на срещата екипа на проекта представи поредния продукт от него - книгата „Кулинарно пътешествие - избрани рецепти от Любимец и Одрин”.

На срещата присъстваха жените от „Клуб 50+“, които останаха изключително доволни от подаръка, който получиха, а именно печатното издание с традиционни рецепти от България и Турция. Те самите бяха част от реализацията на кулинарния продукт, тъй като бяха основни участници в уъркшопа в градовете от двете страни на границата.

 По покана на ръководителите на проекта, на събитието присъстваха Кмета на общината и ръководния  екип, които също получиха готварската книга. По време на срещата Евгения Стоянова – Секретар на читалището, благодари за финансовата подкрепа на Община Любимец, която е била решаваща за реализирането му. „Щастлив съм, от това което постигнахте и доказахте, че жената е жена навсякъде” сподели г-н Анастасов и пожела на всички здраве, късмет и следващи реализирани проекти.IMG 2698

Водеща организация по проекта бе НЧ”Братолюбие-1884”, а  партньор - Фондация за социално подпомагане и солидарност, гр.Одрин, Република Турция.

 

Снимки от пресконференцията