gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

20150827151021 c00f7d29 meПо време на празничните дни, на 25 август жителите и гостите на Любимец имаха възможността да се насладят на изложбата на децата от творческите клубове по квилинг и рисуване към НЧ „Братолюбие-1884“.

Квилинг е нова техника за работа с различни видове хартия от която се изработват истински произведения на изкуството. Красивите пана и акварелни рисунки на децата бяха изложени на площад „Трети март“ пред Центъра за информация и услуги на гражданите.

2 me

Ръководители на клубовете са г-жа Екатерина Димитрова и г-жа Мария Валериева. Кметът на общината инж. Анастасов присъства на откриването на изложбата, поздрави преподавателките и изказа възхищението си от таланта на децата. Той им пожела нови успехи и завоювани награди от детските конкурси за изкуство.

На 25 и 26 август, на площад „Трети март“ по инициативата „Лятно кино“ – „точно под звездите“, се състояха прожекции на филмите „Урок“ и „Съдилището“. Българските филми предизвикаха интереса на любителите на киното в града.

 

Снимки от събитието