gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 6845Под звуците на „Тиха нощ, Свята нощ“ и тихо падащи малки снежинки, започна празничната програма  по запалването на коледните светлини в центъра на града. Не, не е грешка, наистина в Любимец заваля сняг, но това бе част от подготовката за празника. Организаторите успяха да създадат истинската зимна приказка, която внесе допълнително празнично настроение на всички присъстващи.

На 4 декември деца и родители, баби и внуци, сестричета със своите братчета и такива, които обичат духа на Коледа, бяха на пл. „Трети март“, за да се насладят на празничната украса.

Малките коледари от ТС „Сакарче“ зарадваха присъстващите със своите песни и коледарски наричания за здраве.

Специален гост на празника бе най-дългоочаквания старец за всички деца Дядо Коледа. Той дойде пред елхата, повикан от една фея и дружното викане на всички малчугани. Белобрадият старец поздрави всички присъстващи и от името на организаторите, в лицето на Кмета на общината, пожела весели Коледни и Новогодишни празници на всички.

И тази година той призова децата да напишат писма със своите желания и да ги пускат в специално приготвената кутия, която след това ще му бъде изпратена до Лапландия. А тези, които са най- интересни, забавни и остроумни, ще бъдат публикувани в сайта на общината.

 Тържеството продължи с обратно броене и най-тържественият момент – запалването на коледните светлини. 

Всичко това бе заснето от дрон /безпилотен летателен апарат/, от който можете да гледате видеото.

 

Снимки от празника