gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 7164С много любов и ентусиазъм учениците от Ученическия училищен съвет към СОУ "Ж. Терпешев", организирани от педагозите Мария Колева и Росица Тананова, подготвиха благотворителен коледен базар, на който се предлагат ръчно изработени коледни сувенири, украса, картички, сурвачки и лакомства. Към инициативата се включиха и Д. Харишева, Ж. Димитрова и Е. Димитрова -също учители от училището.

Жените от Клуб "Приятели" също подпомогнаха инициативата, като изработиха коледни картички и ги дариха на организаторите за продажба.

И тази година каузата бе да се наберат средства за деца от училището в неравностойно положение.

Благотворителната инициатива бе уважена от Кмета на общината г-н Анастасов, Директорът на училището г-жа М. Станкова и много жители на града.

Базарът бе открит от Дядо Коледа и Снежанка, а музикалната група към училището се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи.

Тези жестове на доброта и човечност, проявени чрез организиране и провеждане на ежегодни благотворителни базари, показват съпричастността на учениците от училището към различни каузи, но най-вече любовта им към съучениците си. 

 

Снимки от базара