gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 7219Истинска коледна атмосфера, приятни емоции и весело настроение създадоха малчуганите от ЦДГ „Рай“ 1 и 2. В очакване на най-скъпия гост за децата - Дядо Коледа, на 21 декември възпитаниците на двете градини подготвиха и изнесоха богата празнична програма от песни, стихотворения и танци, посветени на белобрадия старец.

Учителските колективи и на две градини се бяха постарали да подготвят уникален сценарий  за своите малки изпълнители. В ЦДГ Рай 1 част от програмата бе изпълнение на коледарски песни и наричания за здраве и берекет от децата от 4-та група, а трета група от Рай 2 се бяха превъплътили в малки снежинки и снежен човек, които също тръпнеха в очакване на Дядо Коледа.IMG 7273

Специален гост на коледното тържество бе Кметът на общината Ан. Анастасов, който е и кръстник на групите „Палавите котета“ и „Бонбончета“ . Като такъв той подари на децата подаръци, с които да работят и се забавляват по време на престоя им в градината, а на всички групи даде по една голяма торта.

В знак на благодарност децата от своя страна също подариха коледни сувенири и поздравителни картички на своя кръстник.

След празника стана ясно, че от Благотворителния коледен базар на ЦДГ Рай 1, на който се предлагаха саморъчно изработени коледни играчки, сувенири, сурвачки и картички от децата,  е събрана сумата от 824 лв. С нея ще бъдат закупени сценични костюми за децата от градината.

 

Снимки от коледния празник