gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2230

 

Две от големите имена на българската музикална сцена 100 кила и Маги Джанаварова бяха специални гости на град Любимец. Поводът за гостуването им на 25 август бе покана за участие по повод празника на града, а двамата изпълнители се раздадоха на повече от 100%, за да направят вечерта наистина незабравима.

IMG 2216Експлозия от емоции, танци и настроение се развихри на площада, където малки и големи танцуваха и се забавляваха. „100 кила и Маги Джи“ скандираха феновете, дошли да се докоснат до желаните изпълнители. Част от екипа на сцената бяха и Светлин Къслев – саксофон и гайдарите Лазар и Анастас, които допълнително допринесоха за незабравимия празник.

За да вдигне още повече градуса на настроението по време на концерта, рапърът покани на сцената двама мъже от публиката, които му направиха впечатление със своите танци.

IMG 2248

„Публиката беше невероятна! Много съм доволен от страхотния купон, който си направихме! Готов съм да дойда отново, за да се забавляваме! Благодаря за поканата на организаторите! – каза 100 кила преди да си тръгне от сцената.

 

Снимки от концерта