gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

С изключителна тържественост, красота и изящество премина изпращането на Випуск 2013, а всеки един от завършващите показа грация и стил в подбора на тоалети и цялостна визия. Жителите на града и тази година засвидетелстваха своето уважение и излязоха на площада, за да изпратят абитуриентите. Под бурните аплодисменти на присъстващите, двойките дефилираха от градския парк до централната градска част, където бяха посрещнати от Кмета на общината инж. Анастас Анастасов и училищното ръководство.

В своето приветствие г-н Анастасов им пожела да реализират своите мечти, да извървят с достойнство и чест пътя, който сами ще изберат в живота, но винаги да носят в себе спомена и любовта към родното училище и родния град – Любимец.

Като представител на завършващите и от името на целия Випуск 2013, Петър Мърмъров поздрави присъстващите.  В своето послание той благодари на всички учители през годините, които са им дали първи стъпки по пътя на знанието и които са им показали правилната посока в живота; благодари на родителите за грижите и всеотдайността, с която са ги дарявали през годините; на организаторите на тържествената вечер и не на последно място – на цялата общественост на града.

Част от подаръка на абитуриентите бяха трицветни балони, които те пуснаха във въздуха, пожелавайки си да съумеят да реализират всички свои мечти и постигнат заветната цел в живота. След това дванадесет картечни залпа и тържествена заря озариха небето над площада.

С това завърши официалната част от изпращането на Випуск 2013.  Под звуците на тържествени песни, младите хора се отправиха към ресторанта, където ще  продължат вечерта с добро настроение, много песни и танци.

 

На добър час, скъпи абитуриенти!

Бъдете живи и здрави!

 

Снимки от изпращането на абитуриентите.