gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Със своя Заповед № РД-09-473/26.07.2013 г. Кметът на община Любимец определи мястото за провеждане на Традиционния панаир в града. И тази година то ще обхваща централна градска част на Любимец, включваща: площад ”Трети март”; паркинг в началото на ул.“Цар Освободител; ул.”Републиканска”: пешеходната алея от сградата на ОбА, до ул.”Отец Паисий”; Общински пазар; ул.„Васил Левски”: от ул.“Силистра“ до ул.”Отец Паисий” и ул.”Ивайловградска”:  от сградата на банка ОББ до ул.”Отец Паисий”.      

Времетраене на панаира ще бъде от 22.08.2013г. до 25.08.2013 г. За това време се събират такси, съгласно чл.19,ал.4 от Наредба №7 на Общински съвет Любимец.

Поддържането на чистотата в дните на панаира, на площите и около тях, използвани за търговска  и друга дейност, ще се извършва от ПОЛЗВАТЕЛИТЕ на общинските терени. За целта общината ще осигури достатъчен брой санитарни чували за ежедневното събиране и изхвърляне на сметта, която ще се извозва по график от „Титан-Клинър“ ООД.

Музикалното озвучаване и ползването на шумопроизвеждащи машини и съоръжения в обектите ще продължава до 01.00 часа в дните на Традиционния панаир.