gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

На първи октомври, когато бе Международния ден на възрастните хора, голяма част от пенсионерите от града се събраха и отпразнуваха своя празник. Въпреки че мероприятието се проведе на две отделни места - в клуба на пенсионера и ресторант Централ, разделението не попречи на всички да се забавляват. По повод празника Кметът на общината инж. Ан. Анастасов изпрати поздравителен адрес до навършилите пенсионна възраст.

Поздравлението пред празнуващите в ресторанта поднесе заместник кметът на общината инж. Христо Желев, с което бе открито и тържеството. Той благодари на присъстващите за годините на упорит труд, благодарение на който градът е това, което е сега и им пожела успех и благополучие за напред. Той изрази подкрепа и помощ от екипа на Общинска администрация Любимец към гражданите пенсионери. Мажоретния състав  от Клуб „50+“ изнесоха кратка празнична програма, с която повдигнаха духа на настроението и поставиха начало на танците и забавленията за вечерта.

Друга група празнуващи се бе събрала в клуба на пенсионера. Развълнувани от приветствието на кмета, те благодариха за указаното внимание. Като подарък г-н Анастасов осигури на местния клуб табела, а в най- скоро време ще им подари и нов телевизор.

За всички празнуващи бе осигурена лека почерпка от домашно приготвени сладки.

 

Снимки от празничната вечер