gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

За втори пореден път Кметът на община Любимец инж. Анастас Анастасов застана пред жителите на общината, за да представи Отчет за втората година от управлението си от мандат 2011-2015 година. Представянето на отчетния документ бе на 14 ноември в зала „Любимец. Препълненото помещение и големият брой желаещи да чуят направеното от кмета и неговия екип, бе доказателство за заинтересоваността на местното население относно работата на администрацията и изпълнението на поетите ангажименти.

В началото на отчета, Кметът сподели пред присъстващите, че за тези две години администрацията е реализирала голяма част от целите, които си е поставила. Въпреки това тя ще продължава да работи активно, за да довърши започнатото и в края на мандата Община Любимец да изглежда по нов начин, с нова визия за бъдещето и нов път за развитие.

Основните акценти в отчета бяха финансова стабилизация на общината, подобряване на дейностите по чистота и озеленяване, подобряване на инфраструктурата в града и селата, чрез изпълнение на различни инфраструктурни проекти, оптимизация работата на администрацията, ефективно управление на общинската собственост, предприемане на мерки за по-добър обществен ред и др. „Това не са проблеми, които веднъж решени, отпадат като ангажимент на управлението. Нужно е да се работи постоянно и целенасочено за тяхното решаване“ бе част от изложението на кмета.

 

 

Пълният вариант на отчета на кмета може да изтеглите от тук.