gerb 90

Електронни услуги

logo eservices


 

Виктор Алеков от Любимец отново доказа своя талант да танцува. На 15 и 16 март 2014 г. той се състезава на Европейско първенство в гр. Пиещани, Словакия където се представи с две сола, взе участие два дуета и три групови танца.

 

Със соловото си изпълнение „Recovery“ в стил „Модерн“ Виктор взриви не само публиката, но и компетентното журито. Безапелационно и единодушно то му присъди Първо място в крайното класиране и квота за предстоящото Световно първенство в Р Хърватия. Другият солов танц „Ледения крал“, в  стил „Оупън“ му донесе 2-ро място и отново квота за първенството.

 

Виктор, заедно със своята дуетна партньорка Василена Шопова участват с два танца, с които печелят първи места и квоти за световното. Това са „Дай ми малко любов“, в стил „Модерн“ и „Подарък от Боливуд“ в стил „Национални танци“.

 

Шампионът от Любимец участва и в групови изпълнения. С танца „Иш-Иш-Ха“ в стил „Национални танци“ печелят Първо място; с „Контрол“ в стил „Оупън“ получават 2-ро място и „Сътворението“ в стил „Модерн“ се нареждат на най-високото място на почетната стълбица – 1-во място. И с трите танца групата получава и квота за участие Световното първенство.

 

Изключителните постижения на Виктор са факт. Със своите изпълнения на сцена той прави силно впечатление на журито и на цялата аудитория. „Надявам се да се докажа отново на Световното първенство в Р Хърватия и да се завърна с най-високите отличия“ – сподели Виктор.

 

Всички стискаме палци и пожелаваме успех на младото момче при всичките му изпълнения на Световното първенство .