gerb 90

Електронни услуги

logo eservices


Две фирми от Любимец получиха награди - грамоти на Втората официална церемония, организирана от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Това са „Фаворит машинекс“ ООД с Управител Делю Кулов и „Мелничен комплекс“ Любимец към "Хлебна промишленост" АД Харманли с Управител на комплекса Ясен Бозуков. Церемонията се проведе на 24 март в гр. Хасково и премина под мотото "Социално отговорна компания - партньор на община" през изтеклата 2013 г.

Церемонията бе на изключително високо ниво. На нея присъстваха народни представители, ръководни служители на регионални и общински държавни структури, кметове на общини, председатели на общински съвети, председателите на РС на КНСБ и СРС "Подкрепа" - Хасково. Представител от Община Любимец бе Христо Христозов – Секретар на общината, който поздрави номинираните фирми от града, благодари им за съвместната работа и затова, че полагат усилия да бъдат социални и отговорни компании.

Наградите бяха връчени лично от заместник-председателя на КРИБ инж. Светослав Глосов.

Инициативата се осъществява за втора поредна година съвместно с ръководствата на 8 общини от областта, номинирали за наградата общо 35 компании, работещи на тяхната територия.