gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

За втори път инж. Анастасов помага на Европейският и Световен шампион от Любимец Виктор Алеков. Той дари сумата от 1000 лв., с която младият талант ще обезпечи част от пътуването и участието си в Световно първенство по танцови изкуства в Хърватия, което ще се проведе в края на м. май.  

„Изключително съм благодарен за оказаната подкрепа от г-н Анастасов. Съдействието и помощта, която получавам от община Любимец са много важни и навременни. Надявам се да се докажа на Световното първенство в Хърватия и да се завърна с най-високите отличия“ – каза развълнуван Виктор.

Освен даренията от Кмета на общината, за втора поредна година момчето получава средства и като допълнителна субсидия за дете с изявена дарба. Стипендията е осигурена от общината, чрез Министерството на образованието.

Благодарение на своя талант и упорит труд, той печели отличия от всеки конкурс, в който участва. Доказателство за това е последното му участие на Световната танцова олимпиада в Москва, която се проведе в началото на м. май тази година. Виктор, заедно със своята дуетна партньорка Василена Шопова, бяха единствените участници от България, които достойно защитиха честта на страната ни и се завърнаха с отличия в различните категории.