gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

По покана на учителките от първа група към ЦДГ „Рай“ 1 Стефка Маркова и Цонка Драгова, инж. Анастас Анастасов стана кръстник на най-малката групичка в градината. Тя вече носи името „Палавите котенца“, което напълно отговаря на играта и забавленията на малчуганите.

Церемонията по именуването бе на 30 април, в занималнята на групичката, а гости на празника бяха Директорът на градината г-жа Христова, учители и родители. За да отбележат подобаващо тържествения момент, учителите на групата бяха поканили аниматор, който забавлява децата с различни занимателни, състезателни и поучителни игри. Малчуганите рецитираха стихове и показаха завидни умения в танците и пеенето на песни.

От своя страна кръстникът направи подарък на групичката, който включваше магнитна кутия с цифри, букви и знаци, с над 150 цветни елемента и комбинирани цветни сметала с часовник, които ще бъдат в помощ на децата по време на учебните занимания. Градоначалникът пожела на малчуганите да бъдат живи и здрави, много послушни и да имат безгрижно детство. „Може да се обръщате към мен за съдействие и помощ за всичко, от което групата има нужда.“ заяви Кметът пред присъстващите.

Той уважи и учителките от групата като им поднесе букет цветя в знак на уважение към техния труд и всеотдайност.

 

Снимки от тържеството.