gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

На 21 май, се откри строителната площадка на проект „Реконструкция и рехабилитация на улици в гр. Любимец“, финансиран от Програмата за развитие на селските райони. Отново с „първа копка“ и тържествен водосвет, инж. Анастасов постави началото на цялостното асфалтиране на улиците: „Скопие“, „Екзарх Йосиф“, „Драма“, „Първи май“, „Ал. Стамболийски“ и „Бяло море“ в частта между „Ал. Стамболийски“ и „Тракия“. Церемонията се състоя от 12.00 ч. на ул. Първи май“. 
В словото си инж. Анастасов направи резюме и на останалите проекти, благодарение на които ще се ремонтират още шест улици в града. 
Събитието бе уважено от Цветан Цветанов - Зам. Председател на ПП ГЕРБ, Томислав Дончев- водач на листата на ГЕРБ  на изборите за Европейски парламент, Делян Добрев-народен представител, жители от квартала и др. 
Инж. Веселин Господинов - Изпълнителен директор на фирма „Щрабак“ ЕАД увери, че фирмата ще работи качествено, максимално бързо и ще спази всички срокове за изпълнение. 
Стойността на договора за изпълнение е 1 153 996.87 без ДДС. 
В началото на следващия месец се очаква да бъде даден старт и на останалите проекти, с които ще се ремонтират останалите улици в града и селата.