gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

И тази година община Любимец заложи на уникални и нестандартни коледни картички, с които да поздрави своите партньори и държавните институции. Креативните произведения са изработени от ученици от Ресурсния център на трите училища– СОУ „Ж. Терпешев“, НУ „Хр. Ботев“ и НУ „З. Стоянов“, с ръководители съответно Нина Крайчева, Татяна Ганджурова и Елена Радева.

Децата вложиха доста усилия и умения, за да подготвят поздравителните картички, свързани с предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Всяка една от тях бе различна, нестандартна, с различна техника на изработване и отразяваща Коледа през техните очи.

Идеята да се използват авторските творби на деца със СОП е от миналата година, но общината реши да продължи традицията. Тя осигури голяма част от материалите за изработването им, а идеята е чрез различни методи да се помогнат децата да развиват своя творческия потенциал.

За малките творци общината е предвидила Грамоти и коледни подаръчета, които ще им бъдат връчени в дните преди коледната ваканция.