gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

Ростислав Колев от Любимец е класиран на Първо място във възрастова група 3-4 клас, във Второто издание на Националния конкурс „Виж моя ангел“. Конкурсът е за изработване на кукли-ангели и/или написване на литературна творба и се провежда от Арт-къща „Куклите“ гр. София, под патронажа на Вицепрезидента на Р България Маргарита Попова. Над 1000 деца взеха участваха конкурса, а изпратените ангелчета са 712 от всички краища на страната.

Четвъртокласникът от НУ „Захари Стоянов“ е очаровал журито със своето прекрасно семейство ангели и заслужено получи своята награда на тържествена церемония в гр. София – дизайнерска кукла-ангел, комплект книги и грамота.

В конкурса взеха участие и ученици от СОУ „Ж. Терпешев“ от Клуб „Изящно и приложно изкуство“ по проект „Успех“ с ръководител Мария Валериева.

За цялостното си представяне децата и тяхната ръководителка са отличени със специална колективна награда – грамота и дизайнерска статуетка „Ангел“, а поощрителна награда получиха Мария Гочева от 8 А клас и Тереза Вълчанова от 7 Б клас.

Отличените кукли –ангели ще бъдат включени в музея на куклите, а останалите извън класацията ще бъдат продадени благотворително, а средствата дарени на Фондация „Искам бебе“.