gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 10604598 433640936796151 8111855294367365382 oПо идея на членовете на Клуб „Приятели“ от Любимец, 80 жени и мъже посетиха Народното събрание в София.  Желанието бе споделено на една от поредните срещи на Кмета на общината инж. Анастас Анастасов с членовете на клуба, които заявиха, че искат да видят Парламента от близо. Г-н Анастасов осигури транспорта и след предварителна организация по посещението, на 26 март групата, предвождана от него и г-н Г. Станков – общински координатор на ПП ГЕРБ Любимец, се отправи към столицата.

   Гостите бяха посрещнати лично от Народния представител от Хасковски избирателен район и Председател на парламентарната комисия по енергетика г-н Делян Добрев. Той ги запозна с акценти от законодателната дейност и правилника на парламента. Разказа им за работата му като председател на енергийната комисия. „Отлично запознат съм с инициативите на кмета и той има цялата ни подкрепа. Това е един от малкото дейни кметове, които държат на града и неговото развитие. През последните три години Любимец се е превърнал в инфраструктурно,  духовно и социално обновен  град. Ако всички кметове в България са като г-н Анастасов, България ще бъде желаното място за живеене“- сподели г-н Добрев пред присъстващите.

    Другата среща бе с г-жа Евгения Ангелова – също Народен представител от ПП ГЕРБ гр. Хасково. Тя увери посетителите, че винаги могат да разчитат на нейната подкрепа и съдействие. По време на визитата групата от Любимец се срещнаха и с г-н Цветанов – зам.-председател на най-голямата политическа сила в парламента.цецка цачева

Председателят на 43 – то  Народното събрание Цецка Цачева също присъства на срещата. В своето приветствие тя изтъкна: „Държавата е задължена към хората на тази възраст – нашите майки, нашите родители“.

    Изключително доволни от посещението си в законодателната институция, членовете от клуб „Приятели“ се отправиха към храм-паметника „Свети Александър Невски“, след което продължиха с разходки из други забележителности из столицата.

 

Снимки от посещението